Engineering

SPECIALISTISCHE KENNIS

ENGINEERING - KENNIS & ERVARING

PRODUCTEN

   KENNISBij Ceratec hebben we al 35 jaar ervaring met keramische materialen. We kennen de markt wereldwijd, en hebben uiteraard veel ervaring met het toepassen van deze keramische materialen in de diverse markten.Voordeel: Omdat het in ons DNA zit om klanten te helpen en om meerwaarde voor hun toepassing te ontwikkelen, doen we dit voor bijna iedere nieuwe toepassing zonder dat we daar per sé een commercieel een belang bij hebben. 

   FEMKeramische materialen hebben net als kunststoffen en metalen hun eigen kenmerkende materiaaleigenschappen. Op basis van deze eigenschappen kunnen wij met de Eindige Elementen Methode (FEM) nabootsen hoe keramische materialen zich zullen gedragen in nieuwe toepassingen of onderzoekstrajecten.Voordeel: Wij hebben kennis van het keramische materiaal, en weten van wie we de beste kwaliteiten keramiek kunnen verkrijgen om deze verder te verwerken tot componenten of producten. Hierdoor kunnen we voorspellen of die keramische componenten goed zullen presteren. 

   RENDERSZoals met vele technische toepassingen helpt het bij het 'engineeren' van keramische materialen en nieuwe producten om onderdelen van het ontwikkelingstraject te verduidelijken met renders, beelden en visualisaties.Voordeel: 'Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden'.

TOEGEVOEGDE WAARDE

Van “build to print” naar “build to spec”

STUUR ONS UW PROJECT!

Vragen?

Ceratec Academie

Poppenbouwing 35

4191 NZ Geldermalsen

Nederland

Inschrijven

voor nieuws- en marketingberichten

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.