GLIJLAGER

De verpompte vloeistof, zoals water, of zuur zorgt voor smering.

EIGENSCHAPPEN

PRODUCTEN

   CENTRIFUGAALPOMPKeramisch product: Door het medium gesmeerde glijlagers, dat wil zeggen dat het verpompte medium voor de draagkracht in de lagerconstructie zorgt. Op deze wijze kan een waaier worden gedragen op de plek waar de krachten ontstaan: in de waaier zelf.Voordelen: Extreem lange levensduur, bestand tegen schurende deeltjes, chemisch inert, met een zeer lage wrijving en geen sealpakketten meer nodig. 

   SCHROEFPOMPKeramisch product: Behalve de lagers kan ook de behuizing van keramiek worden gemaakt, of van een keramische slijtvaste inerte anti-slijtlaag worden voorzien. Op deze wijze wordt de levensduur verlengd.Voordelen: Slijtvast, chemisch bestendig en geen metallische verontreiniging door slijtage in het verpompte product. 

   PLUNJERPOMPKeramisch product: Plunjers van keramiek kunnen veel hogere drukken verdragen dan welk metaal of welke kunststof ook, omdat het materiaal extreem drukbestendig is; 15.000 bar is mogelijk. Daarnaast zijn deze plunjers veel slijtvaster tegen de toegepaste sealmaterialen.Voordelen: Slijtvast en bestand tegen extreem hoge drukken.

TOEGEVOEGDE WAARDE

STANDAARD MATEN

SPECIFICATIE

STUUR ONS UW PROJECT!

Vragen?

Ceratec Academie

Poppenbouwing 35

4191 NZ Geldermalsen

Nederland

Inschrijven

voor nieuws- en marketingberichten

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.