Kom techniek beleven

 

Zaterdag 15 juni, 10:00 - 15:00 uur

gratis toegang

 

Een gezellige dag waar ontdekken, 3D printen, werken met robots en leren door te doen centraal staat! Voor iedereen van 0-94 jaar, of je nog op school zit, werkt of gepensioneerd bent. Iedereen kan een kijkje komen nemen in onze keramische keuken.

 

We zijn een innovatief bedrijf met gepassioneerde collega’s en we willen ons enthousiasme graag delen met mensen uit de omgeving, zodat jij kan ontdekken wat wij allemaal doen. Want wat is technisch keramiek nou eigenlijk? Het is namelijk iets anders dan de welbekende keramische dakpannen. Het is een ontzettend sterk materiaal, wat je enorm kan verrassen. Of ga jij ons verrassen en ben jij de eerste die ons keramiek met een hamer kapot slaat?

 

Volg de Interactieve ontdekroute

Kom langs en volg de interactieve ontdekroute; leer 3D printen en hoe je kan samenwerken met een robot of nog beter, laat een robot een drankje voor je inschenken. Als je nu aanmeldt maak je kans op jouw eigen 3D printer!

 

Wist je dat?

Wist jij dat onze onderdelen o.a. worden gemaakt voor in het menselijk lichaam, maar ook voor in de ruimte? Hoe wij dat doen?

Kom het ontdekken in onze fabriek!

 

Winnaars Techniekwedstrijd

Als partner van de Techniekwedstrijd Rivierenland (www.techniekwedstrijd.nl) komen de 5 beste ontwerpen van de deelnemende leerlingen zaterdag 15 juni bij ons te staan. Deze wedstrijd daagt 900 groep 8 leerlingen uit om in kleine groepjes kettingreacties te ontwerpen. Op vrijdag 14 juni worden de winnaars bekend gemaakt waarbij onze oprichter Kees Visser de eer heeft deze ontwerpen te jureren. Zaterdag 15 juni staat de top 5 bij ons in de fabriek.

Benieuwd wat deze ingenieuze leerlingen voor knallende kettingreacties hebben opgezet? Kom dan kijken!

 

Wij hebben er zin in, tot dan!

 

Meld je nu aan voor de open dag en wie weet win jij straks de 3D printer!

 

Aanmelden open dag

 

Formulier verzenden...Er is een fout opgetreden in de server.Formulier ontvangen.

 

Vragen?

Ceratec Academie

Poppenbouwing 35

4191 NZ Geldermalsen

Nederland

Inschrijven

voor nieuws- en marketingberichten

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.