Stage en/of afstuderen

Locatie: Geldermalsen, Nederland

 

Ben jij opzoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht om je technische MBO- of HBO opleiding af te ronden? Bij Ceratec bieden wij jou de kans om praktische werkervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen tot een professionele techneut. Ook biedt deze periode een uitgebreide mogelijkheid om Ceratec beter te leren kennen als potentiële werkgever.

 

Wij staan voor:

  • Innovatief & nieuwsgierig: wij zijn ontdekkers en pioniers, we blijven nieuwsgierig en nemen elkaar mee in nieuwe ontdekkingen;
  • Vakmanschap & kwaliteit: Met 36 jaar ervaring zijn wij meester in het toepassen van technisch keramiek en deze professionele kennis blijven wij verdiepen en verbreden;
  • Loyaal & betrokken:  we zetten een duurzame relatie met de klant altijd op één.  Waarbij het draait om een wederkerige samenwerking met een goede afstemming. We beloven alleen wat we na kunnen komen en komen na wat we beloven. Ofwel zeggen wat je doet en doen wat je zegt.
  • Enthousiast & persoonlijk: Wij worden enthousiast van onze bijzondere producten, maar ook van ons team. Een groep gedreven collega’s, werkend in een informele werksfeer waarbij het draait om het gezamenlijke werkplezier.

 

Iets voor jou?

Voor meer informatie over ons bedrijf: www.ceratec.nl

Voor meer informatie over de vacature / solliciteren: Steven Visser, s.visser@ceratec.nl

 

Terug naar vacatures

 

Vragen?

Ceratec Academie

Poppenbouwing 35

4191 NZ Geldermalsen

Nederland

Inschrijven

voor nieuws- en marketingberichten

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.