Allround Productie & Assemblage medewerker

Geldermalsen | 32-40 uur | € 2000 - € 3500

Help jij ons straks met het ontwikkelen en produceren van complexe keramische onderdelen en metaal-keramiek samenstellingen voor de elektronische, machinebouw-, medische en lucht- en ruimtevaartindustrie?

Dit ga je doen
Jij gaat je als allround productie & assemblage medewerker bezighouden met het assembleren van fijnmechanische onderdelen, door middel van lijm-, krimp- en persverbindingen. Met gebruik van een werktekening en/of werkinstructie weet jij alles op de juiste manier in elkaar te zetten. Daarnaast draag je zorg voor het ultrasoon reinigen van fijnmechanische onderdelen. Dit alles doe je in onze schone en geklimatiseerde productieruimte, omringd door 17 gemotiveerde collega's, waarvan 3 jouw directe collega’s worden. Je wordt betrokken bij de ontwikkeling van klant specifieke prototypes. Deze prototypes komen vervolgens in kleine series in productie. Hierbij draag je zorg voor de gestelde kwaliteitsnormen en toleranties. Wij zijn benieuwd naar jouw innovatieve ideeën om verbeteringen door te voeren die jij signaleert.

Dit ben je

- Techniek stroomt door jouw bloed!

- Je houdt van nauwkeurig en secuur werk;

- Kwaliteit bieden is voor jou belangrijk;

- Je beheerst de Nederlandse taal;

- Je werkt graag in een heel schone productieomgeving!

Wat wij jou bieden 

- Goede voorwaarden, waaronder een winstdeling bij behalen bedrijfsresultaat, 24 vakantiedagen + 6 ADV dagen, pensioenopbouw en zicht op een vast contract;

- Reguliere werktijden, dus géén ploegendiensten;

- Interne training en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen via opleidingen;

- Een eigen fitnessruimte (vanaf januari 2023).

Wie wij zijn
Wij zijn Ceratec. Een groeiend familiebedrijf met passie voor techniek! Met 39 jaar ervaring zijn wij meester in het toepassen van technisch keramiek en deze professionele kennis blijven wij verdiepen en verbreden. Wij werken met in huis aangepaste machines voor keramiek- en metaalbewerking. Ceratec verzorgt het hele proces, van ontwerp en ontwikkeling tot serieproductie. Klanten kunnen bij ons terecht voor de meest uiteenlopende projecten. Bestaat het product nog niet? Dan zorgen wij voor het ontwerp! Ook wordt er binnen het bedrijf veel waarde gehecht aan persoonlijke ontwikkeling. Wil je bijvoorbeeld doorgroeien of je specialiseren? Dan is dit zeker mogelijk.
Naast hard werken, staat een gezellig werksfeer bij ons hoog in het vaandel. Een heerlijke lunch bij alle verjaardagen en iedere maand afsluiten met een gezellig borreltje, dat klinkt goed!

Kies jij voor Ceratec?
We zijn benieuwd naar jou! Interesse in de functie of wil je er simpelweg gewoon meer over weten? Stuur je CV en een korte motivatie op naar onderstaande gegevens. Binnen 5 werkdagen hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een kennismaking.

Steven Visser - s.visser@ceratec.nl of 0345-580101

Voor meer informatie over ons bedrijf: www.ceratec.nl


Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.