Medewerker orderadministratie

Geldermalsen | 24-40 uur | € 2500 - € 3750

Kantoorbaan saai? Niet bij Ceratec! Met jouw talent voor organiseren en de drive om te leren is dit dé baan die helemaal bij jou past! 
Door de groei van onze organisatie zoeken we per 1 januari 2023 een enthousiaste en collegiale medewerker orderadministratie voor onze afdeling Verkoop & Engineering.

Dit ga je doen

Onze klanten vragen nieuwe onderdelen aan. Samen met onze verkoopassistent ondersteun jij 4 techneuten, die de mooiste onderdelen weten te ontwerpen en te verkopen. Jij gaat hiervoor offertes opstellen en versturen met de juiste producttekeningen naar de klanten. Wanneer de klant deze producten besteld, ontvang jij de order en voer je deze in ons systeem. De levertijd stem je af met onze afdelingen inkoop en productie, en geef je weer door aan onze klanten. Gedurende het proces heb je vaak telefonisch of per email contact met onze nationale en internationale klanten over de lopende offertes en orders.

Wie zijn wij
Wij zijn Ceratec. Een groeiend familiebedrijf met 35 fijne collega’s! 17 collega’s werkzaam op kantoor en 17 in de productie. Met 39 jaar ervaring zijn wij meester in het toepassen van technisch keramiek en deze professionele kennis blijven wij verdiepen en verbreden. We zeggen niet voor niets: Let’s make the impossible possible!’.

Binnen Ceratec wordt veel waarde gehecht aan persoonlijke ontwikkeling. Wil je bijvoorbeeld doorgroeien of je specialiseren? Dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden.
Naast hard werken, staat een gezellige werksfeer bij ons hoog in het vaandel. Samen een heerlijk belegd broodje eten als een van je collega’s jarig is en iedere kwartaal afsluiten met een gezellig borreltje, dat klinkt goed!

Dit ben jij
Als medewerker orderadministratie heb je oog voor details, dus controleren of alles goed klopt, is een eitje voor jou. Je bent computervaardig, sneltoetsen weet je zo te vinden!
Daarnaast ben je communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse taal goed. Mocht je ook en Engels en Duits spreken, dan is dat mooi meegenomen.

Wat bieden wij jou?

  • Salaris tussen €2500 en €3750 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek (afhankelijk van vaardigheden, opleiding en ervaring)
  • Enthousiaste collega’s die graag hun expertise met jou delen in een gezellig team;
  • Interne training en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen via opleidingen;
  • Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
  • En uiteraard passende arbeidsvoorwaarden! Zoals flexibele werktijden, winstdelingsregeling, reiskostenvergoeding, parkeren op eigen terrein en 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

Kies jij voor Ceratec?
Wacht niet langer, solliciteer vóór 21 november op deze vacature. We zijn benieuwd naar jou! Stuur je CV en een korte motivatie op naar s.visser@ceratec.nl. Nadat je hebt gesolliciteerd, ontvang je binnen 2 weken onze reactie of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Inhoudelijke vragen over de vacature? Steven beantwoordt met plezier je vragen. Bel hem via 0345-580101 of stuur een e-mail via s.visser@ceratec.nl.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.