Stage en/of afstuderen

Geldermalsen

Ben jij vanaf september 2023 op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht om je technische MBO- of HBO opleiding af te ronden? Bij Ceratec bieden wij jou de kans om praktische werkervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen tot een professionele techneut. Ook biedt deze periode een uitgebreide mogelijkheid om Ceratec beter te leren kennen als potentiële werkgever.

Wij staan voor:

  • Innovatief & nieuwsgierig: wij zijn ontdekkers en pioniers, we blijven nieuwsgierig en nemen elkaar mee in nieuwe ontdekkingen;
  • Vakmanschap & kwaliteit: Met 36 jaar ervaring zijn wij meester in het toepassen van technisch keramiek en deze professionele kennis blijven wij verdiepen en verbreden;
  • Loyaal & betrokken: we zetten een duurzame relatie met de klant altijd op één. Waarbij het draait om een wederkerige samenwerking met een goede afstemming. We beloven alleen wat we na kunnen komen en komen na wat we beloven. Ofwel zeggen wat je doet en doen wat je zegt.
  • Enthousiast & persoonlijk: Wij worden enthousiast van onze bijzondere producten, maar ook van ons team. Een groep gedreven collega’s, werkend in een informele werksfeer waarbij het draait om het gezamenlijke werkplezier.

Iets voor jou?

Mail of bel mij voor een oriënterend gesprek: Steven Visser - s.visser@ceratec.nl of 0345-580101

Voor meer informatie over ons bedrijf: www.ceratec.nl

Terug naar vacatures