Senior Account Manager – High Tech

Geldermalsen/ Eindhoven | 36-40 uur


Ook als niet-technicus krijg je passie voor techniek bij Ceratec. Hoe zou dat toch komen? Veel mensen denken bij keramiek aan tegels en zegt het bewerken van technische keramiek helemaal niets. De toevoeging ‘technisch’ duidt op een wereld van high-tech toepassingen waar je je eerder niet van bewust was. 

Solliciteer direct

Ceratec00447.jpg

Werken met bijzondere materialen

Als je een paar maanden bij Ceratec werkt, krijg je steeds meer feeling voor dit bijzondere materiaal. En dat ligt niet zozeer aan de grondstoffen, maar aan de mensen. Door met elkaar bezig te zijn met innovatie en kwaliteit raak je betrokken. Door te werken in een omgeving waar je genoeg verantwoordelijkheid krijgt en de vrijheid hebt om te ontwikkelen, ga je delen in de passie. Passie voor techniek. Passie voor keramiek. Passie voor Ceratec. Er zijn bij Ceratec geen eigen eilandjes, want we hebben elkaar nodig. En we zijn er ook voor elkaar. Niet alleen om te vragen hoe je weekend was en hoe het nu écht met je gaat – hoewel dat er natuurlijk wel bij hoort. Wat jouw inbreng ook is, we staan open voor nieuwe ideeën, respecteren jouw mening en geven de ruimte om te ontwikkelen.

Dit ga je doen

Als Senior Account Manager word jij verantwoordelijk voor een aantal key accounts uit een bestaande klantengroep actief in de hightech industrie.
Wat dat precies inhoudt? We hebben een aantal dingen op een rijtje gezet:

 • Je staat klaar om lopende logistieke of technische knelpunten op te lossen
 • Je helpt onze klanten met nieuwe aanvragen voor hun uitdagende machines en systemen
 • Je bent een belangrijke schakel tussen de klant en onze afdelingen engineering, productie en inkoop
 • Door bestaande klanten en prospects te bezoeken houd je zicht op de ontwikkelingen in de markt en de wensen van de klant
 • Je vertaalt de wensen van de klant naar leveringscontracten voor lange termijn

Uiteindelijk draait het allemaal om het opbouwen van een goede relatie met de klant; zo draag je ook direct bij aan het optimaliseren van de interne processen!

Wie zijn wij?

Bij Ceratec willen we het onmogelijke mogelijk maken. We geloven dat we dat ook kunnen, omdat we onze kennis sinds 1983 alsmaar hebben uitgebreid. Zover dat keramiek nog maar amper geheimen voor ons kent. En omdat we met innovaties grenzen blijven verleggen, ontdekken we steeds weer nieuwe mogelijkheden.

Met fijne en complexe onderdelen maken we het verschil voor onder meer de elektronische, machinebouw-, medische en lucht- en ruimtevaartindustrie. En vooral ook samen mét hen. Want het onmogelijke mogelijk maken, begint meestal met een droom of idee van een opdrachtgever.

Dit ben jij

  Als Senior Accountmanager heb je 5 jaar commerciële ervaring in een technische omgeving en beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed.

  Met jouw communicatieve vaardigheden verzorg je maatwerk voor onze klanten, bouw en onderhoud je relaties en ben je actief op zoek naar nieuwe prospects.
  Klanttevredenheid drijft jou als accountmanager om altijd de beste (technische) oplossing te vinden.

  En heel belangrijk, je wordt enthousiast van onze slogan let’s make the impossible possible en je kunt dit ook uitstralen naar onze klanten. Durven en doen past goed bij ons, en dus ook bij jou!

Wat bieden we jou?

  • Een intern trainingsprogramma en volop opleidingsmogelijkheden
  • Enthousiaste collega’s die graag hun expertise met je delen
  • Passende arbeidsvoorwaarden en een contract met uitzicht op een vast dienstverband
  • En een eigen fitnessruimte!

Solliciteer direct

Ben jij die ... die uiterst nauwkeurig is en leeft voor techniek?
Reageer dan meteen.

Nog vragen over deze vacature?

Wil je meer weten over deze functie? Steven Visser staat je graag te woord. Liever eerst een oriënterend gesprek? Je bent van harte welkom in Geldermalsen.

Neem contact op

Ceratec00375.jpg