Ceratec Academie [kopie]

Ceratec Academy

Masterclass "hoogwaardige keramische materialen in de techniek"


Bij Ceratec maken we ons sterk voor kennisdeling. In de high-tech is keramiek een krachtige uitblinker, maar nog altijd een van de minder bekende materialen. Er leven daarom ook altijd nog veel vragen rondom ons specialisme. Wat is technische keramiek precies? Kan ik hier ook voordeel uit halen? Ik heb weleens te maken met keramiek, maar zijn er nog meer mogelijkheden? Hoe kan ik keramiek het best benutten in mijn toepassing?

We denken altijd graag met u mee over specifieke gevallen, maar we geven ook graag de kans om samen te groeien in kennis. Leren doen we namelijk altijd samen! We nodigen ieder jaar klanten en andere geïnteresseerden uit om deel te nemen aan onze masterclass. Deze wordt gemiddeld tweemaal per jaar georganiseerd. Bekijk hieronder het programma en meldt u direct aan!

Ceratec Academie
Ceramic circle
Ceramic circle [kopie]


Programma

• Wat is keramiek, en hoe wordt keramiek gemaakt?
• Een aantal sprekende voorbeelden
• Engineering en Construeren
• Toepassingen van keramische materialen met technische meerwaarde.
• Rondleiding door onze productie
• Tijd voor vragen en aanvullende gesprekken

Datum:  datum volgt z.s.m.
Locatie: Ceratec, Poppenbouwing 35 in Geldermalsen
Tijd:         10.00 – 14.30 uur inclusief lunch
Inschrijving € 260,- p/p


Schrijf u in

Interne opleiding

Wat we bij Ceratec doen, valt niet te leren tijdens een opleiding. Daarom doorlopen nieuwe medewerkers een interne opleiding om de finesses in de vingers te krijgen. Hoewel we soortgelijke machines gebruiken, is werken met keramiek heel anders dan met metaal. Iedereen is dus uiteindelijk specialist op zijn of haar eigen gebied. Kennis die we bundelend gebruiken om klanten te helpen met hun probleemvraag.

Beeld_events2.jpg