Persbericht

ONTWIKKELINGEN BIJ CERATEC TECHNICAL CERAMICS B.V.

NIEUWE ALGEMEEN DIRECTEUR

Op 3 januari 1983 zijn Kees en Wilma Visser gestart met Ceratec Technical Ceramics B.V., in een tijd dat technische keramiek nauwelijks hoogwaardige toepassingen kende. Na vele jaren consistent en toegewijd ondernemen staat Ceratec Technical Ceramics B.V. bekend als een gespecialiseerd en hightech bedrijf dat zich onderscheidt in het ontwikkelen en vervaardigen van technisch keramische onderdelen voor de industrie.

Het geboekte succes van Kees en Wilma Visser willen zij graag laten continueren. Na de geleverde inspanningen van de afgelopen 35 jaar zullen zij een stap terug nemen om een adviserende rol in het bedrijf in te nemen. In de voorbijgaande jaren is er de keuze gemaakt om Ceratec Technical Ceramics B.V. als familiebedrijf voort te zetten en zijn er stappen gezet in de bedrijfsopvolging. Dit om het bedrijf dezelfde koers aan te kunnen laten houden voor personeel, leveranciers en afnemers.

Middels dit bericht willen wij u met gepaste trots mededelen dat Steven Visser per 1 juni 2018 is aangesteld als algemeen directeur van Ceratec Technical Ceramics B.V. (en Ceratec Ceramic Bearings B.V.). Tezamen met Tim van Kampen en Haske van Zadelhoff vormen zij het management team. Het management team heeft de ambitie om het bedrijf verder te laten groeien als technologisch partner van technisch keramiek en zullen zij ernaar streven om Ceratec Technical Ceramics B.V. blijvend te laten onderscheiden door middel van de innovatieve en open werkomgeving om zo de bekende kwaliteit te waarborgen.

In de bijlage kunt u het persbericht vinden zoals wij dat naar buiten hebben gebracht. De contacten die u kent, zijn uiteraard nog steeds beschikbaar voor al uw vragen. We verheugen ons erop om nog vele jaren met u te mogen samenwerken.

Vertrouwende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Kees A. Visser