CNC Frezer

Geldermalsen | 32-40 uur | €2500-€4000

Wil jij als CNC Frezer graag werken voor klanten in onder andere de machine- & apparatenbouw, mechatronica, medische en lucht- & ruimtevaart industrie? Wil je graag aan de slag met prototypes, enkelstuks en kleine series? Check dan snel deze vacature!

Ceratec is dé technologiepartner voor technisch keramische oplossingen in de industrie. De specialisten bij Ceratec vinden steeds nieuwe toepassingen en oplossingen in samenwerking met hun klanten. Door hun kennis en innovatie verleggen zij de grenzen in het toepassen van technisch keramiek

Bij Ceratec hebben ze een passie voor techniek – en brengen met heel veel plezier “Ceramic on the right spot!”.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden als CNC Frezer?
Als CNC Frezer bij Ceratec ga je jouw specifieke kennis opgedaan in de metaal toepassen op een ander materiaal. Technische keramiek is een keihard materiaal en dus ook moeilijker te bewerken dan een metaalsoort. Dankzij de extreme eigenschappen is er een groeiende vraag naar onderdelen van technische keramiek in de apparaten- en machinebouw.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Je gaat complexe precisie onderdelen maken;
  • Je werkt met de mooiste machines van Hermle en Haas;
  • CNC freesmachines bedienen middels Heidenhain & Haas;
  • Draagt zorg voor goed onderhoud van de machines en gereedschapshouders;
  • Instellen van de juiste gereedschappen;
  • Uitvoeren van tussentijdse kwaliteitscontroles.

Ceratec is de perfecte omgeving voor de echte techneut. Je merkt dat collega’s ook als hobby graag aan het sleutelen zijn en techniek ademen. Deze cultuur zorgt ervoor dat er frequent verbeterideeën worden geopperd en worden doorgevoerd.
Het productieteam van 15 vaste medewerkers bestaat momenteel uit 6 frezers. Jij gaat dit team versterken en in de nabije toekomst zal het team nog verder gaan groeien.


Wat heeft Ceratec jou zoal te bieden?

Direct dienstverband bij Ceratec, na 7 maanden een vast contract.
Je krijgt een 7 maanden contract bij Ceratec, dat bij goed functioneren na deze periode wordt omgezet in een vast contract!
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Goed salaris (€ 2.500 - € 4.000 afhankelijk van jouw kennis en ervaring), reiskostenvergoeding zonder minimum of maximum afstand, pensioenregeling via Nationale Nederlanden en 30 vakantiedagen.
Persoonlijke groei en ontwikkeling.
Ceratec hecht veel waarde aan aan hun medewerkers. Ze investeren niet alleen in het machinepark, maar ook in het personeel door middel van opleidingen, trainingen en cursussen.
Flexibele werktijden.
Je werkt 40 uur per week in dagdienst. Je hebt de mogelijkheid om flexibel te starten tussen 06:15 of 07:15 en vroeg te eindigen tussen 15:00 of 16:00.
Goede werkomgeving.
De productievloer betreft een zeer schone en geklimatiseerde werkomgeving. Dit is natuurlijk belangrijk om de gewenste toleranties te behalen, maar ook fijn om in te werken. Een eigen fitnessruimte (vanaf januari 2023).
Modern machinepark.
Een zeer innovatief en in huis aangepaste machine omgeving voor keramiek- en metaalbewerking waar regelmatig nieuwe machines aan worden toegevoegd.

Wat breng je mee als CNC Frezer?

  • Je beschikt over een diploma richting verspanen of hebt relevante werkervaring;
  • Je hebt enige jaren ervaring met CNC frezen;
  • Je bent een precisieverspaner, of wilt daar graag naartoe groeien;
  • Heel graag technisch vernieuwend bezig is.

Waar ga je werken?
Ceratec is al meer dan 35 jaar actief en is constant aan het groeien. Door de stijgende vraag naar technisch keramische oplossingen hebben zij ook het afgelopen jaar meer dan stabiel door kunnen draaien. Met zo'n 400 klanten uit verschillende branches, heb je veel afwisseling in de producten die je gaat programmeren en vervaardigen.

METAALKANJERS beheert deze vacature namens Ceratec. Sollicitaties dienen dan ook via Metaalkanjers te verlopen. Een goede klik tussen jou als potentiële collega en Ceratec vinden we erg belangrijk. De gesprekken over de vacature, jouw achtergrond en elkaars verwachtingen vinden daarom plaats bij Ceratec. Zo kunnen wij en ook jij ontdekken of er een wederzijdse klik is.

Heb je interesse in Ceratec, de vacature of behoefte aan meer informatie?
Reageer dan via de sollicitatiebutton of mail je cv naar david@metaalkanjers.nl. Liever bellen of Whatsappen? Ook dan kun je terecht bij David Bakarbessy op 06 4225 2585, ook buiten kantooruren.

Terug naar vacatures