Stage/afstuderen

Geldermalsen

Dit is je kans om kennis te maken met een innovatief technisch bedrijf dat het onmogelijke mogelijk maakt!

Onze slogan is niet uit de lucht gegrepen, want met ons go-to materiaal technische keramiek máken we ook mogelijk wat onmogelijk leek. We gaan samen met onze klant op zoek naar een oplossing voor een probleem of een verbetering die hen vooraanstaand maakt in hun eigen markt.

Solliciteer direct

Ceratec (47).jpg

Iets meer over ons

Technische keramieken zijn al jaren onze specialiteit; juist door al vroeg in een onbekende markt te stappen hebben we veel kennis opgedaan. We zijn meegegroeid in de marktbehoefte, die intussen bestaat uit steeds ingewikkeldere en geavanceerdere producten. We zitten dan ook nooit stil bij Ceratec. Altijd zijn we op zoek naar verbeteringen, juist ook in onze eigen processen en machines.

Dat is dan ook waarom we altijd wel een opdracht kunnen bedenken voor studenten. Wil jij écht goed kennis maken met een innovatieve hightech omgeving, op kantoor of tussen de machines? We kunnen al wel vertellen dat iedere techneut bij ons in een warm bad terecht komt, want naast de gave machines krijg je ook ontzettend enthousiaste collega’s die leven voor techniek.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd wat voor opdracht jij zou kunnen uitvoeren? Wij houden van studenten die innovatief denken en initiatief nemen, daarom bij ons geen uitgekauwde opdracht, maar een gesprek om te kijken wat jij zou willen en wat wij kunnen bieden.

Een aantal dingen die we sowieso aanbieden:

  • Vrije toegang tot onze eigen fitnessruimte;
  • Enthousiaste collega's die graag hun expertise met jou delen in een gezellig team;
  • De kans om praktische werkervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen tot een professionele techneut;
  • Een uitgebreide mogelijkheid om Ceratec beter te leren kennen als potentiële werkgever!

Neem direct contact op

Ben jij die enthousiaste student die van een uitdaging houdt in een technische omgeving?
Reageer dan meteen om een kennismakend gesprek aan te gaan.