Vacature CNC-frezer

Geldermalsen | 24-40 uur | € 2500 - € 4000

Technische keramiek is snoeihard, waardoor het uitdagender is om te bewerken dan bijvoorbeeld metaal. Zéker als je dat bij Ceratec doet. We behoren namelijk tot de wereldtop in het maken van complexe precisieonderdelen: van klantspecifieke prototypes tot repeterende series. Daarbij kunnen we de expertise van een CNC-frezer goed gebruiken.

Solliciteer direct

CT-00247.jpg

Dit ga je doen


Als CNC-frezer ga je aan de slag met technische keramiek: een hard en daardoor moeilijk te bewerken materiaal. En zeker omdat je complexe precisieonderdelen maakt, zijn je opdrachten zeer uitdagend.

Je werkt met de modernste CNC-freesmachines van Hermle en Haas, mét Haas & Heidenhain-bediening. En deze machines bedien je niet alleen, je onderhoudt ze ook. Net als de gereedschapshouders. Periodiek voer je ook kwaliteitscontroles uit, zodat je zeker weet dat je perfect werk blijft leveren.

Wie zijn wij?

Bij Ceratec willen we het onmogelijke mogelijk maken. We geloven dat we dat ook kunnen, omdat we onze kennis sinds 1983 alsmaar hebben uitgebreid. Zover dat keramiek nog maar amper geheimen voor ons kent. En omdat we met innovaties grenzen blijven verleggen, ontdekken we steeds weer nieuwe mogelijkheden.

Met fijne en complexe onderdelen maken we het verschil voor onder meer de elektronische, machinebouw-, medische en lucht- en ruimtevaartindustrie. En vooral ook samen mét hen. Want het onmogelijke mogelijk maken, begint meestal met een droom of idee van een opdrachtgever.

Dit ben jij

We zoeken een CNC-frezer met een verspanersdiploma of een vergelijkbare afgeronde opleiding. Ook heb je al ervaring met CNC-frezen. Omdat we fijne, complexe keramische onderdelen maken, zoeken we een precisieverspaner óf iemand die dat onderdeel in de vingers wil krijgen.

Tot slot vinden we het belangrijk dat je graag technisch vernieuwend bezig bent. Zoals al je toekomstige collega’s dat ook zijn.

Wat bieden we jou?

  • Een intern trainingsprogramma en volop opleidingsmogelijkheden
  • Enthousiaste collega’s die graag hun expertise met je delen
  • Passende arbeidsvoorwaarden en een contract met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een schone en geklimatiseerde werkomgeving mét een innovatief machinepark
  • En een eigen fitnessruimte!

Solliciteer direct

Ben jij die CNC-frezer die uiterst nauwkeurig verspaant en leeft voor techniek?

Reageer dan meteen.

Ceratec00440.jpg

“We zoeken medewerkers die in hun vrije tijd bij wijze van spreken aan brommers sleutelen of modelvliegtuigen bouwen. Of die dat willen leren. Techniekliefhebbers dus.”

Haske


Nog vragen over deze vacature?

Wil je meer weten over deze functie? Steven Visser staat je graag te woord. Liever eerst een oriënterend gesprek? Je bent van harte welkom in Geldermalsen.

Neem contact op

Ceratec00375.jpg