Vacature CNC frezer/CAM programmeur

Geldermalsen | 32-40 uur

Technische keramiek is snoeihard, waardoor het uitdagender is om te bewerken dan bijvoorbeeld metaal. Zéker als je dat bij Ceratec doet. We behoren namelijk tot de wereldtop in het maken van complexe precisieonderdelen: van klantspecifieke prototypes tot repeterende series. Daarbij kunnen we de expertise van een CNC-frezer/CAM-programmeur goed gebruiken.

Solliciteer direct

Ceratec (8).jpg

Dit ga je doen


Jouw werk begint bij het programmeren in onze CAM software van Hypermill. Je programmeert de meest complexe preciesieonderdelen op een zo effectief mogelijke manier. Jouw programma stuur je vervolgens naar onze 3- en 5-assige Hermles. Dit zijn machines die je helemaal eigen maakt, want naast het bedienen met Heidenhain-besturing, onderhoudt je ze ook. Net als de gereedschapshouders. Je voert periodiek kwaliteitscontroles uit, zodat je zeker weet dat de onderdelen die van jouw machine af komen precies volgens tekening zijn. En als ze dat niet zijn (keramiek kan nogal eigenzinnig zijn) ga je op zoek naar een manier om het proces te verbeteren!

Wie zijn wij?

Bij Ceratec willen we het onmogelijke mogelijk maken. We geloven dat we dat ook kunnen, omdat we onze kennis sinds 1983 alsmaar hebben uitgebreid. Zover, dat keramiek nog maar amper geheimen voor ons kent. En omdat we met innovaties grenzen blijven verleggen, ontdekken we steeds weer nieuwe mogelijkheden.

Met fijne en complexe onderdelen maken we het verschil voor onder meer de elektronische, machinebouw-, medische en lucht- en ruimtevaartindustrie. En vooral ook samen mét hen. Want het onmogelijke mogelijk maken, begint meestal met een droom of idee van een opdrachtgever.

Dit ben jij

Jij krijgt energie van technische uitdagingen. Onze klanten vragen om steeds complexere onderdelen en jij weet daarin mee te bewegen. Je hebt een verspanersdiploma of een vergelijkbare afgeronde opleiding. Ook breng je al minstens 5 jaar ervaring met CNC-frezen met je mee. Als je al bekend bent met Hypermill is dat fijn, maar zo niet, dan ben je er in no-time in thuis. Omdat we fijne, complexe keramische onderdelen maken, zoeken we een precisieverspaner óf iemand die dat onderdeel in de vingers wil krijgen.

Tot slot vinden we het belangrijk dat je graag technisch vernieuwend bezig bent, net als je toekomstige collega’s!

Wat bieden we jou?

 • Een intern trainingsprogramma en volop opleidingsmogelijkheden
 • Enthousiaste collega’s die graag hun expertise met je delen
  • De mogelijkheid om te werken met de modernste CNC-freesmachines van Hermle en Haas
  • Passende arbeidsvoorwaarden en een contract met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een schone en geklimatiseerde werkomgeving mét een innovatief machinepark
  • En een eigen fitnessruimte!

  Solliciteer direct

  Ben jij die CNC-frezer die uiterst nauwkeurig verspaant en leeft voor techniek?

  Reageer dan meteen!

  Ceratec00440.jpg
  Quote - Medewerkers die in hun vrije tijd aan brommers sleutelen

  “We zoeken medewerkers die in hun vrije tijd bij wijze van spreken aan brommers sleutelen of modelvliegtuigen bouwen. Of die dat willen leren. Techniekliefhebbers dus.”

  Haske


  Nog vragen over deze vacature?

  Nog vragen over deze vacature?

  Wil je meer weten over deze functie? Steven Visser staat je graag te woord. Liever eerst een oriënterend gesprek? Je bent van harte welkom in Geldermalsen.

  Neem contact op

  Ceratec00375.jpg